4 GRUPPETIMER UTE FRA 18. MAI.


Gruppetimer ute

På regjeringens pressekonferanse 7. mai 2020 ble det antydet at treningssentre kan gjenåpne 15. juni 2020. Dette er dessverre fortsatt en liten stund til. Vi på Puls Bjerke er svært takknemlige for at medlemmer har avstått fra å fryse eller avslutte medlemskapet i denne særdeles krevende perioden. Vi ønsker derfor å kunne tilby noe i påvente av åpningen av senteret. Vi setter i gang med 4 gruppetimer ute for medlemmer fra mandag 18.05.2020. Timene vi gå mandager kl. 10.00 og 16.30, onsdager 10.00 og torsdager 17.00. Timen vil bestå av basistrening i sirkelformat med fokus på styrke, utholdenhet, balanse og bevegelighet. Timen passer for både nybegynnere og for deg som har trent tidligere. Du kan lett tilpasse ditt nivå og instruktøren vil gi deg grundig veiledning og oppfølging underveis. Timene vil vare fra 45 min-1 time.

 

Gruppetimene skal kjøres på forsvarlig vis med tanke på smittevern. Alle har et ansvar om å følge de retningslinjene som blir gitt.

Føler du deg syk, skal du ikke delta på utetimene.

All medlemmer kan være med, uavhengig av om det har vært behov for å stoppe betalingen. Utetreningene er en del av det Puls Bjerke gjør for å bidra til at flest mulig er aktive i den situasjonen vi er i, og for å kunne gi noe tilbake til dem som har støttet oss i denne vanskelige tiden. 

 

Timene utføres på følgende måte:

  • Minimum 2 meter mellom hver deltager. 
  • Ingen adgang til treningssenteret og garderober.
  • Standard smittevernsregler fra FHI skal overholdes.
  • For å forholde seg til FHI sine retninglinjer om grupper, ønsker vi at du kommer ca. 2 minutter før timestart, og forlater treningsområde så snart timen er ferdig.
  • Maks 20 stykker på gruppene

Vær/andreforbehold:

Det vil være værforbehold om timene avholdes. Dersom Puls mener det er uforsvarlig å ha en time, vil det komme informasjon på facebook siden/hjemmesiden. Gruppetimen vil også utgå på røde dager.