Våre gruppetreningstimer


Våre gruppetreningstimer kjøres i mindre grupper med tett oppfølging fra instruktøren. Er du usikker hvilken time som kunne passet for deg? Ta kontakt med oss! Disse gruppetimene er gratis for alle medlemmer: 

 

Styrke sirkel 55
Basistrening i sirkelformat med fokus på styrke, utholdenhet, balanse og bevegelighet. Timen passer for både nybegynnere og for deg som har trent tidligere. Du kan lett tilpasse ditt nivå og instruktøren vil gi deg grundig veiledning og oppfølging underveis.

Sykkel 55/45
Effektiv kondisjonstrening på sykkel med motiverende instruktør og musikk. Timen er bygd opp av flere pulstopper av varierende varighet. Du vil få veiledning av instruktøren før og underveis i timen, hvilket gjør at timen passer for alle.

Sykkel 30/Styrke 30
Kombinert time med 30 minutter sykkel og 30 minutter styrketrening i sirkelformat. Timen passer godt for deg som ønsker en effektiv trening hvor du får trent både utholdenhet og styrke på kort tid. Du kan lett tilpasse ditt nivå! Instruktøren vil gi deg grundig veiledning og oppfølging underveis.

Styrke 55
Styrketime med fokus på generell styrke, kjernemuskulatur og bevegelighet. Timen passer for deg som er nybegynner og deg som har trent tidligere. Øvelsene er enkle og kan lett tilpasses ditt nivå.

 

Nett

 

Vi tilbyr også andre gruppetimer som er lukkede pasient- eller bedriftstimer. Ta kontakt dersom dette kunne passet deg som pasient eller din bedrift!