Medisinsk Yoga kurs våren 2019


yoga (creative commons)Medisinsk Yoga starter tirsdag 23. april kl 15:30-16:30.

 

Kurset går over 6 uker, med oppstart tirsdag 23. april kl. 15.30-16.30 t.o.m 28. mai på Puls Bjerke Fysioterapi.
Fysioterapeut Anette Bølstad Daman er instruktør.

 

Kurset koster kr.1500,- inklusiv cd med instruksjonsbok (verdi kr. 240,-), slik at du kan praktisere yogaen hjemme hos deg selv. Ha på komfortable klær. Matter, puter og tepper har vi. Vi har plass til 11 personer.

 

 

Om Medisinsk Yoga

Medisinsk yoga også kalt MediYoga er en terapeutisk yoga form som utføres med utgangspunkt i personens evne og kapasitet. Den er ikke fysisk tung og hovedfokuset ligger i pusten, hvilen og meditasjon. Denne yogaformen kommer fra Kundaliniyoga som er en av de eldste yogaformene.

MediYoga blir brukt innenfor helsevesenet og er basert på resultatene fra hundrevis av internasjonale studier, med svært gode resultater. Den har vist seg å ha god effekt på personer med ulike plager, blant annet ryggproblemer, søvnforstyrrelser, fibromyalgi, migrene, høyt blodtrykk, utbrenthet og psykiske lidelser.

Likevel trenger du ikke ha konkrete plager for å ha utbytte av kurset. I en stressende hverdag kan det være godt for mange å roe ned, og finne en balanse mellom kropp og sinn. Bare det å lære seg ordentlig pusteteknikk kan utgjøre en forskjell for mange.

Yogaens grunnleggende intensjon er å skape en dyp og energimessig balanse fysisk, mentalt og emosjonelt.

Ta kontakt med Anette for påmelding eller dersom du lurer på noe!

 

 

468_2016_03_24_122040Anette Bølstad Daman
Fysioterapeut/Daglig leder Bjerke Fysioterapi

Tlf: 99 55 30 31
Mail: anettebolstad@yahoo.com