Medisinsk Yoga kurs


yoga (creative commons)Medisinsk Yoga, Nytt 7 ukers kurs med oppstart tirsdag 26. april t.o.m. tirsdag 9. Juni. 

Fysioterapeut Anette Bølstad Daman er instruktør.

 

Nytt 7 ukers kurs med medisinsk yoga med oppstart tirsdag 26. April t.o.m. tirsdag 9.juni (17. mai utgår) fra kl. 15.30-16.45. Kurset koster kr. 2000,- Ha på komfortable klær. Matter og pute kan du ta med selv. Førstemann til mølla prinsippet. Maksimalt 10 stk. og minimum 7stk.

Påmelding gjøres dirkete til Anette Bølstad ved å sende mail til: Anettebolstad@yahoo.com eller ring 99553032.

 

 

Om Medisinsk Yoga

Medisinsk yoga også kalt MediYoga er en terapeutisk yoga form som utføres med utgangspunkt i personens evne og kapasitet. Den er ikke fysisk tung og hovedfokuset ligger i pusten, hvilen og meditasjon. Denne yogaformen kommer fra Kundaliniyoga som er en av de eldste yogaformene.

MediYoga blir brukt innenfor helsevesenet og er basert på resultatene fra hundrevis av internasjonale studier, med svært gode resultater. Den har vist seg å ha god effekt på personer med ulike plager, blant annet ryggproblemer, søvnforstyrrelser, fibromyalgi, migrene, høyt blodtrykk, utbrenthet og psykiske lidelser.

Likevel trenger du ikke ha konkrete plager for å ha utbytte av kurset. I en stressende hverdag kan det være godt for mange å roe ned, og finne en balanse mellom kropp og sinn. Bare det å lære seg ordentlig pusteteknikk kan utgjøre en forskjell for mange.

Yogaens grunnleggende intensjon er å skape en dyp og energimessig balanse fysisk, mentalt og emosjonelt.

Ta kontakt med Anette for påmelding eller dersom du lurer på noe!

 

 

468_2016_03_24_122040Anette Bølstad Daman
Fysioterapeut/Daglig leder Bjerke Fysioterapi

Tlf: 99 55 30 32
Mail: anettebolstad@yahoo.com