Virya Yoga kurs


Virya yoga kurs i vår med Anny Langer!

 

Nytt 6 ukers yogakurs på Puls Bjerke!

Vi starter med et nytt 6 ukers kurs mandager kl.19.00 med oppstart mandag 6.Mai t.o.m 17. juni. Kurset vil gå alle mandager utenom 20/5 pga. 2.pinsedag. 

Pris medlem kr 1000 og pris ikke medlem er kr 1200. Bindende påmelding.

Påmelding: kun ved å ringe på nummer til 23039750 eller send mail til post@bjerkefysio.no

Kurset består av ulike klassiske og spennende yogaøvelser, med utgangspunkt i Virya Yoga.
Det blir gode pusteøvelser og enkel meditasjon. Yoga skaper rom til å finne styrke, harmoni, ro og balanse. Kurset tilpasses deltakernes nivå og behov.

 

Instruktør: Anny Langer. Anny har lang og bred erfaring innen Virya yoga.

 

Kurset består av ulike klassiske og spennende yogaøvelser, med utgangspunkt i Virya Yoga.
Det blir gode pusteøvelser og enkel meditasjon. Yoga skaper rom til å finne styrke, harmoni, ro og balanse. Kurset tilpasses deltakernes nivå og behov.

 

Til nett yoga

 

Om Virya Yoga

Virya yoga er trygg, morsom, givende og systematisk. Det er ikke bare en yogaform, men en metode, en måte å jobbe med yoga på en bærekraftig og sunn måte.

Den grunnleggende ideen er å tilby yoga på en metodisk og enkel måte som får oss til å føle storhet, styrke og glede av kropp og sinn.
Virya yoga er alltid basert på fire grunnleggende komponenter: biomekanikk, filosofi, glede og 10 moduler i forskjellige sekvenser.

Virya yoga står for en moderne og lærende yoga, med byggeklosser fra fysioterapi og bevegelse der gammel kunnskap blir utfordret og nye erfaringer blir innlemmet. Yoga formen med sitt fokus på det biomekaniske systemet tillater formen å brukes på alle typer yoga-utøvere: både dynamisk og langsom, idrettsutøvere og rehabiliteringsformål. Biomekanikk er et abstrakt ord. Det handler om hvordan kraft og bevegelse påvirker kroppen, kort og godt bevegelighetslære, og hvordan vi bruker kroppen og belaster den på en sunn måte. Derfor jobber hver virya yoga lærer med forskjellige fysiske temaer basert på det biomekaniske systemet vi har bygget opp.

Vi tror på at en viktig del av yoga er å få noen nye perspektiver på våres liv og våres holdning. Og hva kan gi oss bedre verktøy for det enn yogas filosofi? Virya yoga er en filosofisk yoga, men samtidig udogmatisk. I hver time presenteres det et filosofisk tema.

I virya yoga presenteres du for forskjellige asanas i sekvenser delt inn i ti moduler. Det er tre grunnleggende sekvenser delt inn i tre nivåer. Sekvenser tilgjengelige i dette kurset er nivå 1 og 2.

Alle sekvenser er alltid undervist i ti moduler med forskjellig fokus. Det er:
1. Oppvarming
2. Solhilsen
3. Stående posisjoner
4. Balanse
5. Arm og magestyrkende posisjoner
6. Hofteåpnere
7. Bakoverbøyninger
8. Fremoverbøyninger
9. Avsluttende posisjoner
10. Avspenning

På denne måten får du alltid en allsidig yoga-praksis under et virya yoga kurs.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!